Изпразнихте ли джобовете около празниците?! Със сигурност да и ви трябват свежи постъпления. Екипът на Агенция БЛИЦ ще се опита да ви помогне. Предлагаме ви нашите четири мача, които да атакувате в тото пунктовете. Дано ви донесем късмет и не ви подведем.

Вчера на Великден Веселин Русинов нямаше ден, позна само една от петте си прогнози. Липса на късмет, разконцентрираност или тежки софри попречиха на Веско да бъде по-точен.

Прогнозите днес са на Стефан Ралчев. Съндърланд трябва да победи Сток Сити. Предлагаме ви да заложите на домакински успех, но...имайте едно на ум. Съндърланд не е печелил мач в понеделник от 11 години. За последно го направи на 1 април 2002 година (понеделник) с 2:1 срещу Лестър. Днешната среща е повече от важна за “черните котки”. При успех могат да дишат по-спокойно в оставащите два кръга, като ще се отдалечат от зоната на изпадащите.

Предложението ни за късния испански мач между Хетафе и Реал Сосиедад е равенство. Гостите наистина са в прекрасна серия и почти сигурно ще удържат четвъртото място, даващо право на участие в плейофите на Шампионска лига. Реал Сосиедад няма загуба от 6 януари и едва ли ще я допусне точно днес, но домакините от Хетафе могат да стигнат поне до равенството.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Съндърланд – Сток Сити – 1
Хетафе – Реал Сосиедад – Х
Сигма Оломоуц – Теплице – 1
Йефле – Калмар - 1

Прогнозите он вчера
Удинезе – Сампдория – 1 (1)
Ливърпул - Евертън 1 (Х)
Хамбургер – Волфсбург - 2 (Х)
Севиля – Еспаньол – Х (1)
Наполи – Интер – Х (1)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.