Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите вчера бяха на колегата Стефан Ралчев, който се представи колебливо и позна само едно от три предвиждания - победата на Ксанти срещу ОФИ Крит (3:0) от гръцката Суперлига.

Днес ви предлагаме да опитате домакински победи в срещи от турнирите за Купата на Италия и Купата на Краля в Испания, както и успех за ЮАР срещу Норвегия в контрола преди началото на Купата на африканските нации.

Лацио се намира в добра форма и заема второ място в Серия „А”, а сега приема Катания в мач от 1/4-финалите на Купата на Италия. „Римските орли” загубиха последните си два мача срещу „слоновете” (0:1, 0:4), но тимът от Сицилия не е печелил на „Олимпико” в Рим от 2010 година.

Малага и Ейбар завършиха 1:1 в първия си мач от петия кръг на Купата на Краля. Сега андалусци имат домакинско предимство и не би трябвало да имат проблеми срещу втородивизионния тим, когото победиха при предишните си два мача пред собствена публика в Сегунда дивисион.

Четвъртодивизионният Брадфорд ще посрещне елитния Астън Вила в първи полуфинал помежду им от турнира за Купата на Лигата в Англия. Този турнир е удобна възможност за гостите от Бирмингам да стигнат да квота за европейските клубни турнири и те определено са фаворитите. Едва ли обаче Вила ще реши всичко още в първия мач на терена на Брадфорд. Най-удачен изглежда вариантът за залог на опцията „гол/гол”, което означава, че и двата тима ще се разпишат. Няма никакво съмнение, че домакините ще търсят гола, за да зарадват феновете си, докато гостите разполагат с достатъчно класа да се разпишат срещу тим от Лига 2.

В прогнозите ни влиза и приятелската среща между ЮАР и Норвегия в Кейптаун. Този мач е част от подготовката на ЮАР за предстоящата Купа на африканските нации, на която е домакин. Скандинавците пристигат с резервния си състав, изграден само от играчи от местното първенство, а това е добра предпоставка да заложите на домакините, които ще искат да вдигнат самочувствието си преди старта на континенталния турнир.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:

(Купа на Италия, 1/2-финал в един мач) Лацио – Катания – 1
(Купа на Краля в Испания, пети кръг) Малага – Ейбар – 1
(Купа на Лигата, 1/2-финал в 2 срещи) Брадфорд – Астън Вила – гол/гол
(Приятелска среща) ЮАР – Норвегия - 1

Прогнозите от вчера
Райо Валекано – Хетафе – Х (1)
Ксанти – ОФИ Крит – 1 (1)
Истър – Валансиен – 2 (X)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.