Екипът на БЛИЦ ще се опита отново да ви помогне в избора на мачове, от които бихте могли да спечелите пари в днешния ден.

Тиражът днес е изключително богат, има мачове във всички дивизии в Англия, включително и дербито Челси – Манчестър Юнайтед за ФА Къп. Стефан Ралчев ви предлага да започнете от “хикс” в преиграването между двата тима. Със сигурност ще бъде оспорван двубой, в който може би шанс за изява ще получат по-малко игралите футболисти в последно време. И двата тима имаха мачове в събота, т.е. днес излизат един срещу друг 48 часа след двубоите си от Висшата лига.

Фулъм с Димитър Бербатов приема Куинс Парк в лондонско дерби. Котиджърс пое глътка въздух и е в средата на класиране. КПР обаче продължава да се бори за спасение и нищо чудно да измъкне минимум точка от гостуването си. Така че нашето предложение е “хикс”, а за по-смелите опитайте и успех на гостите, имат наистина сериозен състав.

Светослав Костадинов нямаше късмет и вчера не успя да познае нито една от четирите си прогнози. Беше близо до част от предвижданията си, но...малшанс.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес
Челси – Манчестър Юнайтед – Х
Фулъм – КПР – Х
Атлетик Билбао – Гранада – 1
Милуол – Ипсуич – 1
Мерсин Идманюрдю – Бешикташ – 2

Прогнозите за днес:
Волфсбург - Нюрнберг – 1 (Х)
Локо (Сф) - Лудогорец – Х (2)
Индепендиенте - Бока Хуниорс – 2 (Х)
Сао Паоло - Коринтианс – Х (2)

Заб.: След мачовете първо е нашето предложение, а в скоби е изходът от двубоя