Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите и вчера бяха на колегата Светослав Костадинов, който позна три от петте си прогнози. Светльо уцели равенството между КПР и Тотнъм, както и победите на Бордо и Интер. Избяга му издънката на Реал Мадрид срещу последния в Примера дивисион Осасуна.

Днес прогнозите са на Стефан Ралчев. Предлагаме ви някои по-смели прогнози. Потърсете издънка на Наполи у дома срещу Палермо с Х2, коефициентът е прекрасен. Наполи изглежда фаворит, но няма да е чудо, ако запише грешна стъпка вкъщи. Време е Палермо да излезе от кризата и смятаме, че днес може да го направи.

Манчестър Сити няма победа срещу Арсенал като гост от 37 години! Противно на традицията ви предлагаме да заложите на Сити. И още една по-смела прогноза - потърсете най-после издънка на Барселона. След 17 победи и 1 равен (2:2 срещу Реал Мадрид) каталунците е време да сбъркат. Противникът е Малага, корав и сериозен тим, който преследва място в Топ 4. А и само преди няколко кръга момчетата на Мануел Пелегрини удариха Реал Мадрид.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Наполи - Палермо Х2
Арсенал - Манчестър Сити 2
Малага - Барселона - Х
Ница - Валансиен - 1

Прогнозите от вчера:
КПР - Тотнъм - Х (Х)
Сток Сити - Челси - Х (2)
Рен - Бордо - 2 (2)
Интер - Пескара - 1 (1)
Осасуна - Реал (Мадрид) - 2 (Х)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.