Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози.

Днес футболните мачове са по-малко, но все пак за страстните любители има какво да се играе. Прогнозите са на Стефан Ралчев. Предлагаме ви три "хикса", един от които в Шотландия, между Хартс и Хибърниън. Хибс поднесе изненадата и в миналия мач удари гранда Селтик. Хартс не се представя убедително, опитайте и залог под 2,5 гола, домакините бележат трудно.

Другите две равенства са за търсачите на високи коефициенти. Лидерът във втора португалска дивизия Беленензеш гостува на един от последните в класирането Фреамунде. Може да се стигне до изненада.

Колегата Юри Славчев вчера позна 3 от 6-те си прогнози. Той потърси логиката в убедителна победа на Челси и то с хендикап, но КПР поднесе изненадата и спечели насред "Стамфорд Бридж". Юри позна единицата с хендикап на Ливърпул срещу Съндърланд, победата вкъщи на Алоа срещу Стенхаусмюър и успеха на Куин ъф дъ Саут срещу Еър.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Хартс – Хибърниън – Х
Фреамунде – Беленензеш – Х
Ал Салмия – Ал Шабаб - Х

Прогнозите от вчера
Челси – КПР – 1 хк (2)
Ливърпул – Съндърланд – 1 хк (1)
Сейнт Мирън – Килмарнък – над 3,5 гола (под 3,5 гола)
Алоа – Стенхаусмюър – 1 (1)
Еър - Куин ъф дъ Саут – 2 (2)
Монтроуз – Берик - 1 (2)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.