Екипът на БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Вчера колегата Светослав Костадинов беше безупречен. Дано сте използвали съветите му, Светльо позна всичките си 4 прогнози, като ви даде бонус - освен единица на Манчестър Сити срещу Челси прогнозира и в двубоя да има под 2,5 гола. Нашият експерт уцели равенството между Борусия Мьонхенгладбах и Борусия Дортмунд, както и равенството между Интер и Милан.

Днес прогнозите са на Стефан Ралчев. Надяваме се добрата ни серия да продължи. Днес тиражът предлага повече мачове, част от които са крайно интересни. Опитайте победа на Наполи като гост на коравия Удинезе. Двубоят ще бъде труден за тима от Неапол, но ако иска да преследва лидера Ювентус, се нуждае от задължителен успех. В петък е дербито Наполи - Ювентус. Ако днес Наполи се издъни срещу Ювентус, интригата около първото място почти се изпарява.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Удинезе - Наполи - 2
Леванте - Осасуна - 1
Уест Хям - Тотнъм - Х
Херта - Кайзерслаутерн - 1

Прогнозите от вчера:
Манчестър Сити - Челси - 1/под 2,5 (1/под 2,5 гола)
Борусия (М) - Борусия (Дортмунд) - Х (Х)
ПСЖ - Марсилия - 1 (1)
Интер - Милан - Х (Х)

* Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.