Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Днес има достатъчно интересни сблъсъци, които може да се опитат в тото-пунктовете.

Прогнозите вчера бяха на Георги Георгиев. Той имаше 50 процента успеваемост, 2 от 4. Колегата ни успя да уцели победата на Кот д`Ивоар в Турнира за Купата на Африка, както и домакинския успех на Астън Вила срещу Брадфорд за Купата на Лигата. На Георги му избягаха прогнозите за успех на Ювентус срещу Лацио в първи полуфинал за Купата на Италия и успех на Алжир срещу Тунис.

Прогнозите днес са на Стефан Ралчев. Както винаги, той залага на по-необичайни съвети, опитва се да търси по-високи коефициенти. Затова предлага да потърсите изненада на Валенсия - Реал Мадрид, четвъртфинал-реванш за Купата на Краля. В първия мач Реал Мадрид победи с 2:0, а само преди няколко дни надви Валенсия с 5:0 в мач от първенството. Третата среща между двата тима може да се окаже с частичен успех на "прилепите", които би трябвало да хвърлят всичко възможно в турнира за Купата. Изоставане с 0:2 не е кой знае колко и имат шанс да наваксат.

Рома - Интер е първи полуфинал за Купата на Италия. Въпреки добрата серия на "вълците" ви съветваме да не подценявате Интер. Гостите спокойно може да измъкнат поне хикс на "Олимпико".

Третото ни предложение изглежда най-резонно, победа на Челси като гост на Суонзи в полуфинал-реванш за Купата на Лигата в Англия. В първия мач Суонзи поднесе голямата сензация и спечели насред "Стамфорд Бридж" с 2:0. Така че Челси освен успех ще трябва да гони и турнирен резултат, чиста победа с два или повече гола, за да се класира за финала.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Валенсия – Реал Мадрид – 1Х
Рома – Интер – Х
Суонзи – Челси - 2

Прогнозите от вчера:
Кот Д’Ивоар – Того – 1 (1)
Тунис – Алжир – 2 (1)
Ювентус – Лацио – 1 (Х)
Астън Вила – Брадфорд - 1 (1)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.