Днешните прогнози на предстоящите три мача от Световното в Бразилия са на Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия прогнозира, че тази вечер ще станем свидетели на изненада.
 
“Първата голяма бомба на Мондиала ще бъде на мача Испания – Холандия. Това ще бъде повторение на финала отпреди четири години в ЮАР. Тогава испанците победиха с 1:0. Аз смятам, че сега резултатът ще бъде същият, но в полза на “лалетата”. Защо мисля така ли? Първо, аз симпатизирам на Холандия. Второ, отборът се намира във форма. И трето – “червените фурии” не ми изглеждат като фурии в момента...”, заяви Стефанов пред БЛИЦ.
 
“Нещо не чувам да ми говорите за награда. Затова ще ви предложа следното – ако позная мача на Холандия, чакам да ме почерпите с една студена бира. Ама много студена, че е голяма жега навън. Ако не улуча, аз ще дойда да ви почерпя в редакцията!”, добави в свой стил босът на “белите”.
 
Прогнозите на Венци Стефанов
На полувремето 1:1
 
На полувремето 0:0
 
На полувремето 0:1
 
Прогнозата от вчера: Емил Костадинов позна победата на Бразилия над Хърватия, но не улучи точния резултат. Той предвиди 1:0, а “селесао” спечели с 3:1.