Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние, но засега едва ли сте забогатели благодарение на нашите предложения. Вчера колегата Стефан Ралчев прогнозира 4 равенства, но за жалост от тях не излезе нито едно. Поне в един от мачовете можем да се оплачем от липса на късмет, тъй като Рандерс победи Одензе с гол в последната минута на мача. Почти същото се случи и на мача Ордуспор – Трабзонспор, където гостите изковаха победата с гол в последните минути.


За сметка на това, Ралчев позна и двете домакински победи, които прогнозира.


Днес прогнозите са на колегата Юри Славчев, който по принцип предпочита да залага на двойки, но днес ще сложи за няколко домакински победи. Предварително ви казваме, че ще гласуваме доверие на БАТЕ Борисов, но е възможно да се случи нещо неочаквано, имайки предвид, че цял свят залага за "единица", което винаги крие опасност.


Надяваме се да ви бъдем от полза. Желаем ви късмет и стабилни постъпления от залозите. Залагаме все пак на логиката и очакваме поне 3 домакински победи в Шампионската лига, както и равенство на Барселона в Москва.


Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

ДНЕШНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
БАТЕ – Лил – 1
Ювентус – Челси – 1
Галатасарай – Манчестър Юнайтед – 1
Спартак (Москва) – Барселона – Х
Шросбъри – МК Донс – 2
Шефийлд Юнайтед – Крю Александра – 1
АФК Уимбълдън – Саутенд - 2

ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ОТ ВЧЕРА
Херта – Санкт Паули – 1 (1)
Рома – Торино – 1 (1)
Реал Сосиедад – Райо Валекано – Х (1)
Ордуспор – Трабзонспор – Х (2)
Рандерс – Одензе – Х (1)
ФК Краснодар – Терек Грозни Х (1)