Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели прогнози, с които се надяваме да подобрите финансовото си състояние.

Вчера нашият колега Стефан Ралчев избухна и позна всички мачове, които прогнозира. Колегата показа майсторство “хващайки” две равенства – Ла Коруня-Валядолид и Ланс-Гингам. Ралчев бе безгрешен и в прогнозите си за Арсенал и Асколи, а ако сте го послушали значи трябва да почерпите. Със сигурност Стефан не би отказал бутилка уиски, с която да почерпи всички в редакцията – все пак общия коефициент на мачовете му бе 51!! Всеки пуснал неговите мачове с 5 лева е заработил 250 лева, което са бонус за коледните празници.

Днешните прогнози са на Юри Славчев, който се надява да повтори постижението на Стефан Ралчев, а вас да зарадва с нов бонус под формата на успешни прогнози. Форест Грийн се е запътил уверено към Лига 2 и ако иска тя да не остане само мечта трябва да победи като гост Брейнтрий. Високо летящият Фрайбург пък гостува на Карлсруе в мач за Купата на Германия. Фрайбург смайва всички с представянето си през този сезон в Бундеслигата и би следвало да се представи успешно и в този двубой. Карлсруе се бори за промоция във Втора Бундеслига и може да не се напъне за Купата, тъй като тя не е голямата цел.

Маритимо – Спортинг (Лисабон) е много коварен мач. “Лъвовете” не са на познатото си ниво този сезон и изпитват големи затруднения във всички турнири. Тимът няма успех навън от 22 април тази година, което е нещо немислимо за отбор като Спортинг. Вярваме, че в днешния двубой лисабонци най-после ще запишат успех, макар да нямат победа като гост над Маритимо в последните 3 мача.

Последната прогноза за днес е домакински успех на Апоел Беер Шева над Шмона.

Прогнозите за днес
Брейнтрий - Форест Грийн – 2
Карлсруе – Фрайбург – 2
Маритимо – Спортинг (Лисабон) – 2
Апоел Беер Шева – Шмона – 1

Прогнозите за вчера
Рединг – Арсенал – 2 (2)
Асколи – Бреша – 1 (1)
Ла Коруня – Валядолид – Х (Х)
Ланс – Гингам – Х (Х)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.