Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Днес тиражът е изключително оскъден и ви съветваме да не залагате, но ако все пак искате да опитате късмета и познанията си, вижте нашите предложения.

Вчера прогнозите бяха на Драгомир Антонов, който се представи много слабо и позна едва един мач. Днес даваме шанс на Юри Славчев.

Първото ни предложение е от Бразилия, където един срещу друг се изправят Васко да Гама и Фламенго. Домакините са в изключителна форма и в последните си три мача вкараха 11 гола. Гостите също наредиха 3 добри резултата, но вярваме във домакинския фактор, който е особенно решаващ в Бразилия. Заложете на Васко.

В Гърция Керкира е в тежка криза и нареди 9 мача без успех, като в шест от тях допусна загуби. Тимът посреща Левадиакос, който записа 7 победи в последните си 10 мача. Твърдо залагаме на Левадиакос, а ставката от 2,15 си заслужава.

Препоръчваме ви да пробвате победа на Аякс като гост на Витес и успех на Рапид (Виена) над Силкеборг.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Васко да Гама – Фламенго – 1
Керкира – Левадиакос – 2
Витес – Аякс – 2
Рапид (Виена) – Силкеборг - 1

Прогнозите от вчера:
Арсенал – Ливърпул – 1 (Х)
Фулъм - Уест Хям – Х (1)
Реал М – Барселона – 1 (Х)
Сейнт Мирън – Инвърнес – 1 (1)
Алжир – Кот Д’Ивоар – 2 (Х)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.