Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Днес има достатъчно интересни сблъсъци, които може да се опитат в тото-пунктовете.

Прогнозите вчера бяха на Юри Славчев, който обаче не позна нито едно от трите си предложения, затова днес му даваме право на поправителен.

Отново започваме с мачовете от турнира за Купата на африканските нации. В група “С” първите двубои завършиха с равенства и сега е момента по-класните тимове да вземат своето. Замбия е без победа вече 6 двубоя, като три от тях за загуби. Те се изправят срещу Нигерия и тук залагаме на успех за “супер орлите”, които определено притежават потенциал да вземат своето. В другия мач един срещу друг излизат Етиопия и Буркина Фасо. Тук победата Буркина Фасо е оценена по-високо от очакваното, така че смело може да потърсим техен успех на коефициент 1,90.

Следващото ни предложение е от Северна Ирландия. Болинамалорд приема Портадаун. Тук домакинската победа е задължителна, но за любителите на силните усещания може да се пробва и равенство, тъй като и двата отбора нямат “хикс” над 10 поредни срещи.

Другите ни две предложения са за домакински успех на Академика срещу Бейра Мар в Португалия и на Карадемир Карабюк срещу Касъмпаша.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Замбия – Нигерия – 2
Буркина Фасо – Етиопия -1
Болинамалорд – Портадаун – 1
Академика – Бейра Мар – 1
Карадемир Карабюк – Касъмпаша – 1

Прогнозите от вчера:
Нигер – ДР Конго – 2 (Х)
Малага – Барселона – 1Х (2)
Бетис – Атлетико (Мадрид) – 1 (Х)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.