Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози. Прогнозите вчера бяха на колегата Пламен Славов, който ви посъветва да търсите равенства, както и да заложите на много голове в срещата Барселона - Кордоба. Каталунците разбиха втородивизионния си съперник с 5:0, но "Х" имаше само в двубоя Хетафе - Атлетико (Мадрид) - 0:0. В прогнозираните да завършат наравно други два мача паднаха голове в края и по този начин не успяхме да ви донесем солидна печалба. Бетис надделя с 1:0 над Лас Палмас с попадение в 85-ата минута на Рубен Кастро, докато Ковънтри и Престън бяха 2:2 до 93-ата, но в 94-ата стана 3:2 за домакините и "Х"-ът избяга.

Прогнозите днес отново са на колегата Пламен Славов, който ви съветва да търсите равенства на два мача, както и да заложите на три домакински победи - на Уулвърхемптън, известни като "вълците", ПСЖ и Ескишехирспор.

 Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес:
Уулвърхямптън - Блекбърн - 1
Атлетик (Билбао) - Райо Валекано - Х
ПСЖ - Аячо - 1
Сент Етиен - Тулуза - Х
Ескишехирспор - Мерсин - 1

Прогнозите от вчера:
Хетафе - Атлетико (Мадрид) - Х (Х)
Бетис - Лас Палмас - Х (1)
Ковънтри - Престън - Х (1)
Барселона - Кордоба - над 2,5 гола (над 2,5 гола)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.