Екипът на агенция БЛИЦ и днес ще се опита да ви помогне в избора на печеливши мачове. Днес има достатъчно интересни сблъсъци, които може да се опитат в тото-пунктовете.

Прогнозите вчера бяха на Стефан Ралчев, който позна един мач от трите си прогнози. Днес предложенията идват от Юри Славчев.

Първото ни предложение е от Купата на африканските нации. Нигер и ДР Конго се изправят в двубой, който ще реши кой ще остане в битката за следващата фаза. Даваме предимство на Конго, тъй като са опитен състав изграден от силни футболисти и вярваме, че ще вземат своето в този двубой. Тимът успя да докаже, че притежава характер в двубоя със силния отбор на Гана. Конго губеше с 0:2 в 49-ата минута, но стигна до точка.

В Испания Барселона гостува на Малага. Каталунците записаха загуба от Реал (Сосиедад) последния си двубой, а в първия мач за купата у дома стигнаха само до равенство 2:2. Малага е стабилен отбор, който може да изненада момчетата на Тито Виланова, които очевидно губят добрата си форма. Залагаме на двоен шанс – успех на домакините от Малага или равенство.

В друг двубой за Купата на краля Бетис приема Атлетико (Мадрид). Първият двубой бе спечелен с 2:0 от “дюшекчиите”, което означава, че и минимална загуба ги праща на полуфиналите в турнира. Атлетико се представя зашеметяващо като домакини и слабо като гост. Тимът на Диего Симеоне няма победа навън във всички турнири от от 11 ноември 2012 година, когато надделя над Гранада с 0:1. Бетис пък има 6 победи у дома в последните си 10 двубоя, като сред тях са успехи над Реал (Мадрид) и Валенсия.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите днес:
Нигер – ДР Конго – 2
Малага – Барселона – 1Х
Бетис – Атлетико (Мадрид) – 1

Прогнозите от вчера:
Валенсия – Реал Мадрид – 1Х (Х)
Рома – Интер – Х (1)
Суонзи – Челси – 2 (Х)

*Заб.: В скоби са крайните резултати, а преди това нашите предложения.