Агенция БЛИЦ и днес предлага на своите верни читатели помощ с надеждата да спечелите от залози.

Вчера колегата Драгомир Антонов позна 3 от 5-те си прогнози, а днес ще опитаме да подобрим постижението му. Прогнозите са на Юри Славчев.

Първите ни предложения са за резонни домакински победи на Челси и Ливърпул, които обаче са с ниски ставки. Предвид обстоятелствата предлагаме да ги играете с хендикап, за да се възползвате от по-високи коефициенти.

Следващите ни 4 поредложения са от Шотландия. Сейнт Мирън приема Килмарнък в Премиер лигата. Тук ще заложим на голове. Двата отбора правят много резултатни двубои и затова предложението ни е да търсите над 3,5 гола, което е със коефициенти над 2. Резервният вариант е едно голово реми, но то се познава много трудно. За любителите на точните резултати предлагаме – 2:2.

Във Втора дивизия ще ви препоръваме два мача – успехи на Алоа срещу Стенхаусмюър и на Куин ъф Саут над Еър.

Последното ни предложение е от Трета дивизия на Шотландия. Монтроуз приема Берик и всичко друго освен победа на домакините би било изненада.

Екипът на БЛИЦ ви представя и още един верен помощник в стремежа за тото печалба. Влезте в нашата СТАТИСТИКА и се потопете в света на фактите и цифрите.

Прогнозите за днес
Челси – КПР – 1 хк
Ливърпул – Съндърланд – 1 хк
Сейнт Мирън – Килмарнък – над 3,5 гола
Алоа – Стенхаусмюър – 1
Еър - Куин ъф Саут – 2
Монтроуз – Берик - 1

Прогнозите от вчера
Уест Бромич - Фулъм – 2 (2)
Суонси - Астън Вила - Х/1 (X/X)
Уест Хям - Норич – 1 (1)
Уигън - Манчестър Юнайтед – 2 (2)
Шефилд Уензди - Бърнли – 1 (2)

* Заб.: На първо място са нашите прогнози, а в скоби крайните знаци от мачовете.