С пожелания за успех и късмет, както и за добро представяне изпратиха феновете в град Флорианополис българските състезателки по художествена гимнастика. Ансамбълът в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова и Любомира Казанова с резервата Снежана Дечева, както и Невяна Владинова с резерва Катрин Тасева бяха на подготвителен лагер в родния град на бразилската тенис легенда Густаво Куертен. Нашите напуснаха града и потеглиха към Рио, за да се настанят в олимпийското село. Състезанията на българките започват на 19 август и продължават в следващите два дни - 20-ти и 21 август, когато е и последният ден от надпреварата.

На изпроводяк грациите показаха част от съчетанията си пред публиката във Флорианополис, която бе изпълнила залата. Местните отново показаха изключителна привързаност към българките, изпратиха ги с много подаръци, любов, програма от танци и гореща самба.

Момичетата от ансамбъла показаха и новите трика, с които ще блеснат на олимпийското състезание. Изключително красиви и стилни зелени трика зарадваха почитателите на гимнастичките ни.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се възстанови напълно. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА