Легендарният Христо Стоичков пожела успех на българските състезателки по художествена гимнастика на олимпийските игри в Рио де Жанейро. Официалният профил на родната федерация във „Фейсбук“ разкри подробности за посланието на Камата към „златните момичета“ от ансамбъла и Невяна Владинова.

Стоичков се е обадил по телефона на Илиана Раева по време на откриването на олимпийските игри, за да пожелае успех на момичета. Типично в негов стил, той е казал на шефката на федерацията, че не се съмнява в успеха на момичетата. Обещал е, че ще гледа красивата битка на художествената гимнастика и ще стиска палци за нашите "златни момичета". Пожелал е успех и на Невяна, както и на самата Илиана Раева и треньорите.

За пореден път Христо Стоичков заявява подкрепата си за нашите прекрасни момичета, след като вече участва във филма на Славея Сиракова "Страст", където заедно с други популярни личности на България от различни сфери пожелава успех на момичетата на Олимпийските игри в Рио!

Христо Стоичков е изпратил специална снимка за отбора, на която ясно личи пожеланието му за успех. Националният отбор благодари на Христо Стоичков за подкрепата.