Треньорът на Септември (София) Красимир Балъков коментира победата с 2:1 над Спартак (Плевен), което бе трети пореден успех за тима му от началото на сезона във Втора лига. Легендата не остана докрай доволен от отношението на играчите си. 

„Притежанието на топката, противникът пакетира отзад много добре. Даже ми е чудно как нямат нито 1 точка. Имат и опитни играчи, правеха опасности. Цяла седмица говорих. То беше и къса седмица. Футболът е интересно нещо. Аз съм го минал и като футболист, и като треньор. Казах им, че със Спартак (Плевен) ще е най-трудният мач. Те се усмихваха, сега и аз ще се усмихвам, но поне взехме трите точки“, коментира Балъков.

„Не е подценяване, а е нормално за Балканите отношение. Играеш с Литекс – биеш и играеш добре, с Лудогорец II – биеш, добре играеш. Трябва да е така. Всеки мач на 100%, ако искаме да влезем, а не да пада тонусът. Доволен съм от Ивайло Михайлов и Здравко Димитров. Здравко е много, много, много назад. Имаме много да работим. Ивайло също закъсня, на трета седмица е. Днес бяга, бори се, за жалост не вкара, но това е футболът“, продължи треньорът на Септември.

„Далеч сме много от това, което искам да виждам. Една подготовка от три седмици е къса. Не е това лицето на Септември, което искам да видя. Момчетата се стараят. Трябва индивидуална работа. Момчетата имат фази, по-младите особено, понякога блокират. Мач с мач ще стабилизират игрите си“, добави Балъков.

"Аз не искам да губя, да си го мислят. Извоюваха си почивка с днешната победа. Ако искаме да влезем в Еfbet Лига, трябва да сме на 100 процента. Трябва да са ментално подготвени", каза още треньорът на Септември.