Сериозен интерес предизвиква представянето на Лудоговец в Шампионската лига. Над 50 футболни агенти са заявили желанието си да гледат мача на българския първенец срещу Реал (Мадрид) на „Сантяго Бернабеу“, пише „7 дни спорт“. Двубоят от Група „В“ на Шампионската лига е утре от 21:45 часа и ще бъде ръководен от французина Клеман Тюрпен.
 
Два клуба от Примера дивисион имат интерес към Дани Абало, който е голмайстор на разградчани в Шампионската лига. Той има два гола в груповата фаза на турнира – по един в двата мача с Ливърпул. С шест попадения в „А“ група през сезона испанецът е най-резултатният играч на шампионите заедно с Юнес Хамза.

Заинтересуваните от крилото на Лудогорец са Селта и Хетафе. Абало беше привлечен при „зелените“ през миналото лято именно от тима от Виго. Тогава той премина при шампионите като свободен агент, но в момента цената му надвишава един милион евро.
 
Интересът към Дани Абало не е случаен. Той има сериозен принос за представянето на Лудогорец през този сезон, след като в 28 мача от лятото до момента има 9 гола и 8 асистенции.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!