Билетите за двубоите на Лудогорец с Базел и Ливърпул от Шампионската лига в София се продават масово в сайтовете за безплатни обяви. След решението на разградчани да пуснат пакетни билети за мачовете, много хора се наредиха на касите. Повечето обаче май искаха да зърнат само звездите на Реал (Мадрид) и се надяват да продадат пропуските за следващите две срещи от груповата фаза на "Васил Левски".

Еуфорията около пристигането на испанския гранд и загубата само с 1:2 на Лудогорец отмина. Сега е ред купилите пропуски да започнат да ги продават. Проверка в сайтовете показва, че търсенето на билети за мача с швейцарския шампион Базел не е голямо. Стига се дотам потребители да продават билети на цени, по-ниски от тези, на които са ги купили.

Пропуските за сектор "А" се продават по 70 лева, макар че дори и закупени в пакет излизат по 76 лева. Сектор "Лъвчета" върви по 40 лева и надолу, а за секторите "Б" и "Г" се продават по 30 лева. Някои потребители предлагат и отстъпка - 3 пропуска за 80 лева.

Разбира се, има и такива, които се надяват да излязат на печалба и са завишили цените, но предвид търсенето и конкурентния пазар вероятно и те ще ги свалят.

Не са малко и потребителите, които са закупили явно огромен брой пакетни билети. Някои предлагат избор на място, а друг пише, че има налични 48 пакета за мачовете на Лудогорец с Базел и Ливърпул. Общо само в най-популярния сайт за безплатни обяви има над 500 предложения за билети за мачовете от Шампионската лига. Всеки от потребителите продава средно по 6-7 билета. Това означава, че само в един сайт се продават близо 3000 билета за мачовете.

Дали идеята за пакетни билети за трите мача ще изиграе лоша шега на братята Домусчиеви, предстои да разберем, но ще бъде срамно, ако стадион "Васил Левски" не се пука по шевовете срещу Базел и Ливърпул.

ЦЕНИТЕ ЗА ДВАТА ДОМАКИНСКИ МАЧА:

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45

* Заб.: Цената на пакетния билет е с 5 процента отстъпка. Например, ако желаете да гледате трите домакинства от Сектор "А", трябва да извадите 256,50 лева (отстъпката е 13,50 лева).

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа