ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Атлетико (Мадрид) успя да надделее с 3:2 срещу Фейенорд в мач от група "Е" на Шампионската лига. Футболистите на Диего Симеоне позволиха на противника да поведе в резултата след автогол на Марио Ермосо в началото, но съумяха да стигнат до пълния обрат и първата си победа в групата след равенството на старта с Лацио (1:1).

Героите за Атлетико тази вечер бяха Алваро Мората, който вкара две попадения, както и Антоан Гризман. Фейенорд на два пъти повеждаше, но в крайна сметка си тръгна с празни ръце от "Метрополитано". Второто попадение за гостите беше дело на Давид Ханцко.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Дюшекчиите", които бяха в серия от три поредни победи, започнала с 3:1 над Реал (Мадрид) на 24 септември, не стартира уверено срещу Фейенорд. В седмата минута гостите поведоха, след като Уеда засече отблизо центриране отляво, Ян Облак изби, но топката рикошира в Ермосо и влезе във вратата - автогол на бранителя и 0:1.

Зеруки имаше шанс да удвои в 12-ата минута, но ударът му премина на сантиметри встрани от целта. Възпитаниците на Симеоне бързо отговориха - изравниха пет минути, след като получиха гол. Вийфер опита да пресече подаване към Саул, но така асистира на Мората, който реализира в близкия ъгъл - 1:1. Флагът бе вдигнат за засада на Саул и той беше зад отбраната. От ВАР обаче препоръчаха на рефера сам да прецени доколко халфът влияе на играта. В крайна сметка попадението беше зачетено.

Последваха пропуски на Мората, Гризман и Коке. Веднъж и топката срещна гредата, но Саул беше в засада. Вместо обрат за Атлетико, в 34-ата минута отново Фейенорд излезе напред. Давид Ханцко засече центриране от фаул, Облак изби, но словакът направи точна добавка - 1:2.

В следващите минути гостите пропуснаха да увеличат аванса си, като най-близо бе Траунер, чийто удар премина на сантиметри от целта. В добавеното време Атлетико успя да изравни за втори път след брилянтно изпълнение на Гризман, който бе най-съобразителен и с акробатичен удар прати топката във вратата - 2:2.

Две минути след подновяването на играта Атлетико поведе с 3:2 и обратът беше факт. Мората засече отблизо центриране на Молина отдясно - 3:2.

Гостите продължиха да създават опасности. Стенгс, Пайшао и Минтер пропуснаха възможности, като и Ян Облак имаше две важни намеси. В крайна сметка Атлетико удържа аванса си и се поздрави с първа победа в групата. В другата среща тази вечер спорят Селтик и Лацио.

АТЛЕТИКО (Мадрид) - ФЕЙЕНОРД 3:2
0:1 Марио Ермосо (7-автогол), 1:1 Алваро Мората (12), 1:2 Давид Ханцко (34), 2:2 Антоан Гризман (45+3), 3:2 Алваро Мората (47)