Защитникът на Лудогорец Козмин Моци присъства на пресконференцията на треньора на тима Георги Дерменджиев преди утрешния мач с Реал (Мадрид) от Група „В“ на Шампионската лига.
 
„Срещаме може би най-добрият отбор в света в момента. Надяваме се да направим добър мач. Ще се опитаме да играем както срещу Ливърпул. Знаем, че ще е трудно, но ще се борим. Надяваме се на един добър резултат“, коментира Моци.
 
„Ще играем срещу най-добрите футболисти в света. Ако играем като отбор, можем да ги спрем. Всеки играч мечтае в живота си да се изправи срещу най-добрите. За нас е чест да играем срещу такива футболисти, но ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си“, заяви защитникът на Лудогорец.
 
„Искаме да се представим добре в Шампионската лига. Бях щастлив, когато спасих две дузпи срещу Стяуа, но това беше отдавна и дори се опитвам да го забравя. Най-щастлив бях, че се класирахме за групите на Шампионската лига. Не искам да говоря повече за тези неща, все пак остава един ден до мача с Реал (Мадрид). Ще видим какво ще се случи. В този момент представям Лудогорец. Когато играя за националния тим, представям Румъния“, коментира румънският национал.
 
„Не мисля с кой играч на Реал (Мадрид) да си сменя фланелката. Концентрирал съм се само за мача, за футбол и как да спрем съперника. Не е моментът да мислим за такива неща преди такъв важен мач“, завърши Козмин Моци.

Светослав КОСТАДИНОВ /БЛИЦ
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа