Испанският полузащитник на Лудогорец Дани Абало обеща труден мач за Реал (Мадрид) при гостуването на "белите" в сряда за мач от груповата фаза на Шампионската лига. Мачът е в сряда от 21:45 часа на стадион "Васил Левски".
 
Бившият играч на Селта заяви, че винаги е искал да играе срещу Реал в най-авторитетния европейски турнир, а сега мечтата му може да се сбъдне.
 
"Много искахме този мач и ще направим всичко, за да се представим добре. Няма да е лесно на Реал, защото този мач е исторически за Лудогорец. Ще излезем за положителен резултат", коментира Абало пред ЕФЕ.
 
Испанецът бе попитан, с кого ще размени фланелката си след мача и посочи 4 опции.
 
"Бих искал това да е Рамос, Роналдо или Бензема. Гаджето ми обаче харесва Касияс и може да поискам неговата фланелка след мача. Някои е тези четиримата ще е", заяви Абало.
 
Испанецът не скри амбициите си някой ден да се завърне в тим от Примера дивисион.
 
"Сега най-важното е да мисля за представянето си в Лудогорец. Ние сме отбор и се опитваме да го показваме на терена", коментира полузащитникът.
 
Той определи Реал (Мадрид) като най-добрия испански отбор, признавайки, че преди няколко години е смятал конкурентите им от Барселона за номер 1.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа