Бившият футболист на Ювентус Валери Божинов направи прогноза за крайния резултат на финала в Шампионската лига между Ювентус и Барселона.
 
Божинов се прочу като познавач не само на победителите в мача, но и на точните резултати покрай полуфиналите на "Старата госпожа" в турнира. Валери позна 1:1 срещу Реал в Мадрид в 2:1 за Ювентус в Торино. Оракулът Божинов гледа на кафе в студиото на bTV и предрече изхода на големия финал и голмайсторите.
 
"Виждам, виждам, виждам... 2:1 за Ювентус. Това е моята прогноза с голове на Карлито Тевес, Погба за Ювентус и Меси за Барселона. Надявам се отново да позная както го направих и преди, на полуфиналите. Все пак съм играл в Юве и им пожелавам успех. Сигурен съм, че ако Ювентус играе така както срещу Реал (Мадрид), може да успее. При такива футболисти като Меси, Суарес и Неймар, Ювентус не трябва да се притеснява и да мисли за тях, а да си играе играта. И Реал (Мадрид) имаше звезди, но загуби. Футболът е топка и нищо не се знае, всичко може да се случи", заяви Божинов пред bTV.

Кой ще спечели финала на Шампионската лига?