Треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие коментира отпадането на парижани от 1/8-финалите на Шампионската лига. Отборът му загуби и в реванша с Байерн - 0:2 в Мюнхен снощи, след като отстъпи с 0:1 в първия мач. 

"Не знаехме как да вкараме гол. Имахме добро първо полувреме, в което създадохме положения за гол. Трябва да се научим да бъдем по-хладнокръвни. Очевидно бе, че Байерн ни пресираше. Не трябва да се срамуваме, че се опитахме да преодолеем натиска им. Но когато допуснахме гол час след началото на мача, стана трудно. Определено сме разочаровани", коментира Галтие.

"Те са физически по-добре подготвени. Имахме много големи пропуски, както в първия, така и във втория мач. Сега вече няма как да повторим този сблъсък и можем само да гледаме напред. Ще трябва да разберем и приемем случилото се, за да продължим по успешния си път в шампионата. Всички са разочаровани, включително и аз. Имахме големи надежди за реванша", добави 56-годишният специалист. 

Наставникът на ПСЖ побърза да отговори и на спекулациите около бъдещето си в отбора след поражението - "Наистина е рано да говорим за това. Зависи от ръководството и президента. В момента определено има разочарование, защото клубът възлагаше големи надежди на Шампионската лига. Но аз съм все още фокусиран върху остатъка от сезона".