Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) ще заложи на капитана си Икер Касияс в утрешния мач от Примера дивисион с Виляреал (17:00 часа), съобщават испанските медии. Наставникът на "белите" отново гласува доверие на Касияс, след като го остави на пейката при победата (5:1) над Елче.
 
Според испанския "Марка", Анчелоти ще заложи на ветерана и за битката с Лудогорец в сряда, тъй като все още го възприема като номер 1 на поста.
 
Местните медии се обединяват около тезата, че мача с Елче е бил просто проверка на новия страж Кейлор Навас, в която той е показал, че може да му се има доверие.
 
Въпреки всичко пренебрегваният през миналия сезон Касияс е далеч по-опитен от дебютанта в Примера и Шампионската лига Навас и именно той трябва да защитава вратата, коментират в Испания.
 
"Ел Мундо Депортиво" съзря странна схема на бъдещите ротации на вратарите в Реал. Според нея Касияс ще пази в гостуванията, а Навас при домакинствата. С това Анчелоти няма да се лиши от нито един от двамата, но ще избегне грозните освирквания към Касияс от началото на сезона.
 
Само преди ден в Испания твърдяха, че на „Васил Левски“ най-вероятно на вратата ще бъде Кейлор Навас, тъй като Анчелоти не бил доволен от представянето на Касияс в досегашните мачове на Реал (Мадрид).


Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа