Защитникът на Базел Михаел Ланг заяви, че той и съотборниците му са отлично запознати с играта на Лудогорец преди мача между двата тима утре от 21:45 часа на "Васил Левски". Бранителят участва с треньора си Урс Фишер в официалната пресконференция тази вечер. Ланг каза, че не се плаши от Кафу, който се намира в отлична форма.

"Мачът е много важен за нас. Залогът е преминаването в следващата фаза на Лига Европа, което е и нашата голяма цел", каза Ланг.

"Силните страни на Лудогорец са бързото преливане от защита в нападение, бързите контри, в което за съжаление се уверихме в първия мач. С това ни впечатлиха. Същевременно играчите им стоят прибрано отзад и чакат да се появи добър момент, в който да контраатакуват", обясни защитникът.

"Истината е, че имах контузия отпреди две седмици. През това време играх със специален бинт и на успокоителни таблетки. Но на база на адреналина от мача, утре няма да имам нужда и от таблетка“, продължи Ланг.

„Не мисля, че към момента се усеща голямо напрежение. Знаем колко е важен този мач за нас, говорихме за това. Най-високата точка на напрежение ще бъде, когато излезем на стадиона утре", сподели играчът на Базел.

„Формата на Кафу? Не се фокусираме толкова върху отделните играчи на съперника. В техния състав има много класни играчи, но и в нашия състав има много такива. Във всеки мач може един играч да реши мача. Да се надяваме, че този решителен играч ще бъде от нашия състав“, пожела си Михаел Ланг.
ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ СПОРТ


ПРОГРАМА НА ЛУДОГОРЕЦ И БАЗЕЛ
22 ноември (вторник)

18:00 часа, Пресконференция на Урс Фишер, зала "Родина"
19:00 часа, Тренировка на Базел, открита в първите 15 минути
20:00 часа, Пресконференция на Георги Дерменджиев и Марселиньо, зала "Родина"
20:30 часа, Тренировка на Лудогорец, открита в първите 15 минути

23 ноември (сряда)
21:45 часа, Лудогорец - Базел, Национален стадион "Васил Левски"

Как ще завърши мачът Лудогорец - Базел?

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА