Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че е наясно кой ще замести контузения Гарет Бейл в реванша срещу Байерн от 1/4-финалите на Шампионската лига, но не разкри неговото име. Мачът на „Сантяго Бернабеу” е тази вечер от 21:45 часа българско време. В първата среща „белият балет” спечели с 2:1 на „Алианц Арена” в Мюнхен миналата седмица.

"Гарет не е на 100% готов. До няколко дни той ще се възстанови, но не можем да рискуваме с него срещу Байерн. Важното е, че ще бъде на линия за финалната част от сезона. Вече знам кой ще играе вместо него утре, но няма да ви кажа. Доволен съм от всички футболисти. Това прави труден избора ми за всеки мач. Така обаче е по-добре", заяви Зидан на пресконференцията преди мача.

"Знаем колко важен е предстоящият двубой. Феновете ни ще изиграят голяма роля в него и се надявам да ни подкрепят с всички сили. Иско е в отлична форма. Дали е странно, че има само 77 минути в Шампионската лига? Може би да, но причината е, че разполагаме с голям брой качествени играчи", каза допълни френският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА