Босът на Славия Венцеслав Стефанов беше щастлив след успеха с 1:0 над Левски, но нападна феновете на "сините" за погрома в гостуващия сектор, след който имаше доста изпочупени седалки. 

"И двата отбора се бореха. Ние спечелихме, защото повече желахме тази победа. С новия треньор се промени нагласата и играта. Виждате, че резултатите идват. Най-лошото е големият брой счупени седалки в гостуващия сектор. Такава вандалщина... Полицията трябва да вземе отношение. Феновете защо не стояха по дърветата? Кои са те, че да казват? Всички трябва да се съобразяваме с тях. Безобразие!

 Това е най-старото столично дерби и винаги е било много оспорвано. Смятам, че нещата ще се решават на футболния терен. Този път съм доволен от съдийството, въпреки че някои отсъждания не ми бяха приятни", започна Стефанов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

"Новият треньор внесе самочувствие, бързина и острота на атаката. На вратата Георги Петков внесе сигурност и спокойствие в защитата. Момчетата повярваха в себе си. Тези мачове се печелят с дух. Колкото по-силен дух имаш, толкова по-голям е шансът ти за победа. В единия отбор чужденците се брояха на пръсти, а в другия нямаше никакви чужденци. Ще кажете, че и Томбак е чужденец? Търсите под вола теле. В Славия няма чужденци, има само българи. Треньорът е повече българин е от много други треньори. Само му се обадих и тръгна веднага за България, без да се пазари", добави президентът на Славия.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​