Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се нахвърли доста грубо на шефа на Левски Павел Колев. При гостуването си в БНТ той го посъветва да не говори много, за да не му се запее "Бургаски вечери". Босът на "белите" заяви, че това "момче", което е било на "цицката и е смукал" докато в бил на работа в БФС, да не приказва, тъй като е дал една торба пари на фирма, за да копираме формата на белгийския шампионат. 

Това не е първи случай, в който Стефанов напада Павел Колев. Последните месеци медийните престрелки между двамата не спират.

"Едно момче дето само е бил на цицката и е смукал докато работеше във футболния съюз, чувам, че приказва напоследък. Да не му припомнят "Бургаски вечери", да не си отворя аз устата. Набута една торба пари на някаква фирма, за да прекопираме белгийското първенство. Да си мълчи и да не приказва, че да не запеем "Бургаски вечери". Уникална тъпотия е форматът на първенството ни. Ако си бяха 16 отбора и да се знае колко кръга остават, а не да се чудим как да се нагласят плейофи и други. Сега видяха ли, че има проблем с формата", каза Стефанов.

"Бил съм професор на чекмеджето... Аритметиката обаче я зная перфектно и затова Славия няма борчове за разлика от други", продължи босът на "белите".

Стефанов отправи съвет към феновете на Левски - "Тези хора, които си дават от последните пари - да внимават, защото като го знам какъв прахосник е. Не се знае как ще им ги изхарчи."

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той също така коментира и задочния си конфликт със собственика на Царско село Стойне Манолов относно съдията за неизиграния мач между двата тима.

"Звъни ми шефът на съдиите и ми казва, че подава оставка, защото Михаил Касабов му казал да смени рефера. Стойне Манолов не харесвал този съдия. Ако може само Сватбата да му свири на него. Не стига, че му правим компромиси да играе на онзи стадион горе. Нали го знаете - ако някой ритне топката по-силно, пада на околовръстното шосе и ще стана катастрофа. Никой не си позволява да сменя нарядите досега, а си го позволява Касабов", коментира още Венци Стефанов.