Треньорът на Славия Александър Тарханов не остана доволен от представянето на отбора в нападение срещу Етър в мача, завършил 0:0. Все пак руският специалист отличи представянето на „белите” в отбрана и най-вече на дебютиралия на вратата Светослав Вуцов. Единият от тримата синове на Вили Вуцов замени контузения Георги Петков и блесна с няколко добри намеси, опазвайки вратата на Славия. 

"Доволен съм в защитен план. Видяхте, че напред не успяхме да направим нищо. Всички знаят, че изпитвахме много проблеми последния месец. Не сме играли футбол от 30 дни. Първо вирусът, после национални състезатели и имахме малко футболисти за тренировка. Тренирахме едва четири дни. Нямах възможност да работя с отбора, както ми се иска", коментира Тарханов.

„Самата игра показа, че изоставаме в преден план. По-точно - пропускаме моментите, в които трябва да нанесем удар. Те бяха малко и това е голям недостатък”, каза руснакът.

"Доколкото гледах Етър и мачовете им, те винаги се представяха добре. Може би само срещу Ботев (Враца) не, но това е отбор, който има възможности. Със сигурност не е слаб отбор. Сега ще видим Георги Петков как е. Забелязах, че го боли, ударен е в дясното коляно, но пък хубаво се представи малкия Вуцов, браво на него", добави Тарханов.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството