Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира загубата на тима с 1:2 от Левски в мач от 30-ия кръг на efbet Лига и заяви, че очаква трансфер на футболист на "белите" в Барселона. Както е известно каталунците проявяват интерес към централния защитник Мартин Георгиев, а мениджърът Лъчезар Танев потвърди пред БЛИЦ, че двата клуба са стартирали преговори.

„Не съм счетоводител, аз се грижа за футболистите. Левски бяха по-щастливи", коментира Стефанов колко е струвала поправката на стадиона след последното гостуване на Левски.

Босът на "белите" заяви още, че също както Златомир Загорчич е имал по-високи цели от просто участие в първата шестица: „И  аз имах по-високи цели, но във футбола като не вкарваш, ти вкарват. В няколко мача се разминахме с победата. Първи със сигурност не можехме, но можехме да сме трети или четвърти. Тук не става въпрос за лични симпатии. Мъри беше футболист на Славия. Между нас има приятелство, уважение и това, че извади един отбор, който беше под водата, и спечели Купата, е показателно. Чест му прави, че успя да го постигне“.

За радостта на Филип Кръстев след гола във вратата на Светослав Вуцов, президентът на Славия каза: „Защо да ме боли, момчето се развива. Това показва, че тук има добри кадри. Освиркванията са глупост. Той е рожба на Славия и дано продължи да радва цяла България“

„Вероятно да, за Барселона“, сподели Стефанов относно това, дали ще има потенциални изходящи трансфери в Славия.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022