Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели след убедителната победа с класиката 3:0 срещу Локомотив (София), че е доволен от трансферите на Борислав Цонев и Мартин Петков, защото „белите“ се нуждаят от по-дълга резервна скамейка. Босът на тима от "Овча купел" не остана доволен от състоянието на терена на стадион „Славия“ и разкри, че "ако бяхме Швейцария", би имало стадиони с отопление и дамите ще си пият на топло кафето.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Доволен съм. Представихме се на ниво. Дадохме максимума. Трудно се играе добър футбол на такъв терен. Видяхте, че през второто полувреме показахме добра игра, имахме много положения, отбелязахме три гола, можеха и да са повече. Всичко, което е на стадион „Славия“ ми харесва, получи се добра обстановка. Щастлив съм, че привлякохме Борислав Цонев и Мартин Петков, защото са футболисти с качества. Трябват ни играчи. Виждате, че като се натрупат нямаме равностойна смяна. Само заради червения картон на Светльо Вуцов загубихме от ЦСКА в първия мач", сподели Венци Стефанов след мача.

"Доволен съм от жребия за Купата. Предпочитам ЦСКА или Левски пред Лудогорец. Определено не е лесен жребий, но Лудогорец разполага с много по-дълга резервна скамейка от Левски и ЦСКА и може да играе с резерви, които са на нивото на титулярите. Такива са условията, длъжни сме да се пригодим към тях. Ако бяхме Швейцария, вероятно щяхме да имаме стадиони с отопление, с козирки, дамите да стоят вътре на топло и да си пият кафето. Сега виждате какви хубави момчета седят и мръзнат наравно с вас. Вие сте калени, ама те защо да мръзнат?“, добави босът на "белите".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022