Треньорът на Славия Златомир Загорчич разкри целите пред тима за пролетния дял от шампионата. Специалистът се надява "белите" да играят финала за Купата на България, както и да намерят място в първата шестица на шампионата.

Загорчич добави, че на лагера в Турция към отбора ще се присъедини хърватски защитник. Иначе днес "белите" представиха трима нови - Александър Александров, Цветелин Чунчуков и Тони Иванов.

"Искаме да се класираме за финала за купата и евентуално да влезем в първата шестица. Целите винаги са високи. Искаме да се представим силно, трябва да бъдем подготвени за старта на шампионата. Вървим нагоре, въпреки че имахме някои колебания през есента. Взехме трима нови, като още един хърватски централен защитник ще се присъедини към състава по време на лагера ни в Турция", коментира сръбският специалист преди първата тренировка на Славия за 2018 година. 

Загорчич коментира и спекулациите около евентуален трансфер на голмайстор номер 1 на "белите" през сезона Ивайло Димитров. Нападателят има 10 гола във всички турнири през настоящата кампания. 

"За момента си остава наш футболист. Ако има изгодна оферта, може да се разделим", каза още Златомир Загорчич. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018