Голмайсторът на Спартак (Варна) Ахмед Ахмедов получи наградата за футболист номер 1 на третия кръг на Еfbet Лига. Той блесна с две попадения при успеха с 3:0 над бившия му клуб ЦСКА. 

"Не мога да се наричам герой. Всички се старахме много, дадохме всичко от себе си. Бях възнаграден с два гола с помощта на съотборниците ми. Щастлив съм. Бях близо до хеттрика, но не можах да вкарам още един гол", започна Ахмедов в Пресклуб "България" при връчването на наградата.

"Искам да победим и Славия, ще дадем всичко от себе си. Надявам се да продължа да вкарвам. Много работа, всеки ден работим на 100%, даваме всичко от себе си и резултатите се виждат. Александър Томаш ни подготвя много добре, много добър треньор, това се вижда. Не ни притеснява, че вдигаме летвата. Излизаме мач за мач и се опитваме всеки двубой да побеждаваме", каза още нападателят.

"Феновете бяха напълнили стадиона, много ни помогнаха, дадоха ни сили срещу ЦСКА", отбеляза Ахмедов. 

"Не мисля за трансфери и слухове. Футболист съм на Спартак и съм се концентрирал върху отбора", коментира още бившият играч на ЦСКА.

"Томаш ни надъхваше и ни успокояваше да не се притесняваме, че играем срещу един от грандовете. Наистина ни помогна много. По-специално е чувството, когато играеш срещу бивш отбор. Бил съм и в ЦСКА, и в Славия. Познавам се с всички момчета, по-специално е чувството. Не мога да кажа, че съм в най добрата си форма. Опитвам се да се подобрявам, надявам се да стана още по-добър", добави Ахмед Ахмедов. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025