Треньорът на Спартак (Варна) Александър Томаш беше много разочарован след загубата с 1:3 от Славия на стадион „Александър Шаламанов“ в срещата от четвъртия кръг на Еfbet Лига.

"Причината за този резултат е изцяло в нас. Казах на футболистите какво ни очаква. Отборът на Славия беше много по-мотивиран. Явно с екипа ми не можахме да си свършим работата. Не влязохме добре в мача, не направихме нужните преходи“, каза Томаш.

"Мачът го загубихме не по време на самия мач, а през седмицата. Огромно е желанието да изградим нещо, но трябва много работа и много труд. Има една дума – постоянство, видя се, че при нас го няма. Няма да нападам футболистите“, продължи старши треньорът на „соколите“.

„Вижда сме колко сме далеч от това, което искаме. Не трябва да правим трагедии. Наясно съм къде е Спартак Варна. Нямам една забележка към играчите в тренировъчния процес, това е манталитет, подсъзнание, едва ли не, че ще минем леко. Трябва много да работим. Победите трябва да ги правим със скромност, а от загубите да изведем положителните неща“, завърши той.