Tреньорът на Спартак (Варна) Александър Томаш похвали футболистите си след победата с 1:0 над Ботев (Пловдив) в Коматево. "Чак толкова не ни беше играта, можем повече. Благодаря на футболистите. Много ситуации можехме да развием по по-добър начин. Това е процес. Искам да я караме по-скромничко“, заяви Александър Томаш.

„Всеки един от футболистите повярва, че можем да играем футбол. На полувремето казах, че на всеки втори пас губихме топката. Ботев има футболисти с добри индивидуални качества. Разликата беше, че Спартак игра като отбор. Преборихме себе си. Излизахме от пресата им, създадохме ситуации, но и допуснахме такива пред собствената си, но е нормално като играеш срещу Ботев“, обясни специалистът. 

"Очаква ни мач с доста труден противник - Левски. Имат добър млад треньор, който изповядва своята философия и му се получава. Трябва да надскочим себе си, за да победим Левски“, каза още Томаш.

„Работим по трансфери. Имаме предварителни договори, но процедурата е сложна. Футболистите са извън Европейския съюз. При нас трансферният прозорец няма да затваря, има още доста работа“, завърши той.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025