На 31 юли (неделя) специален гост на „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING е европейският шампион по вдигане на тежести при 61-килограмовите Ангел Русев. 21-годишният щангист е гордост на прочутата русенска школа, като през май на първенството в Тирана стъпи за втори път на континенталния връх в кариерата си. Предишният му триумф обаче бе при най-леките тежкоатлети (55 кг).

Предстои и среща с Илиан Илиев-младши. Халфът изпрати успешен сезон, ликувайки с шампионската титла на Кипър със своя клубен тим Аполон (Лимасол). Трудно ли се излиза от сянката на баща с впечатляващи резултати и като състезател, и като треньор, и защо морето има специално място в неговия живот, зрителите ще разберат тази неделя от 12:00 ч.

За бомбата, която Левски хвърли в Лигата на конференциите, елиминирайки миналогодишния четвъртфиналист в надпреварата ПАОК – ексклузивен коментар само в „Код Спорт“ по RING.

Зрителите ще видят и ексклузивното интервю на Христо Стоичков с един от най-опитните играчи на английския шампион Манчестър Сити – Бернардо Силва. Какво е да работиш с мениджър като Пеп Гуардиола и ще бъде ли Португалия сред приятните изненади на Мондиала в Катар?

В рубриката „Звезден рожденик“ място тази седмица заслужи първата тенис звезда от Беларус Виктория Азаренка.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (31 юли) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.