Шампионът на К1 и "Страйкфорс" в тежка категория Алистър Оверийм пристига в Свети Влас на 1 август. Холандецът идва заедно с брат си Валентин Оверийм и боеца Джон Олаф Енемо. Те ще бъдат част от ВИП гостите на поредния професионален турнир по ММА от българската елитна верига "Максфайт".

23-ото бойно шоу на организацията ще се проведе на 2 август от 21:00 часа в амфитеатър "Арена" в Свети Влас и ще бъде излъчено по БТВ Екшън.

Оверийм, който вече гостува на Марина Диневи преди месец хареса хотел "Палас" и предпочете отново да отседне в него. Шампионът идва с част от екипа си, който ще остане за десетдневен тренировъчен лагер в Свети Влас. Алистър ще тренира със състезатели от отбори от Свети Влас, Поморие, Бургас и други бойци от страната, като лагерът е част от подготовката му преди полуфиналния сблъсък в "Страйкфорс" с Антонио Силва. В програмата са предвидени двуразови тренировки, като част от сутрешните ще бъдат няколко километра кросове по крайбрежието.

На 1 август от 17 часа в Свети Влас ще се проведе и тегленето на състезателите, участници в "Максфайт 23". Ден преди това се очакват в страната да пристигнат и чуждестранните бойци.

Списъкът на срещите:
1. Йоан Стоянов - Марчо Гарнизов

2. Павел Тиманов - Даниел Стоичков

3. Сотир Кичуков - Георги Славов

4. Александър Георгиев - Петко Влахов

5. Деян Топалски - Михал Зулински

6. Веселин Иванов - Георги Стоянов

7. Георги Тодорчев - Никола Дипчиков

8. Росен Димитров - Николай Алексиев

9. Атанас Джамбазов - Милош Берич

10. Румен Димитров - Алберт Одзановки

11. Красимир Младенов - TBA