Президентът на клуба по художествена гимнастика "Илиана" и старши треньор на националния отбор Илиана Раева вече има клуб и по спортна гимнастика, който носи нейното име.
 
Състезател на клуб "Илиана" е един от най-добрите ни гимнастици - Филип Янев. "Много съм щастлива. Благодарение на нашия спонсор г-н Алекс Нестор вече имаме и клуб по спортна гимнастика "Илиана". Основната ни цел е да създадем добри условия за подготовка и да подпомогнем финансово Филип Янев и останалите състезатели за предстоящите квалификации за Олимпийските игри в Лондон'2012", коментира за БТА Илиана Раева.
 
Треньори в клуба са Живко Пандезов, Владимир Янев и Илия Янев, състезатели младежи - Мартин Буров, Мартин Ангелов, а юноши - Владимир Хантов, Огнян Милчев и Даниел Христов. Клубът ще развива и женско направление, но предстои подбор на състезатели. "Мисля, че ще бъдем в изключителна помощ на БФСГ и Йордан Йовчев и смятам, че в най-скоро време клуба ще се утвърди като много сериозен, както е този по художествена гимнастика”, каза още Раева.