Пюзант Касабян беше преизбран за шести път за председател на БФБадминтон на днешното Общо-отчетно изборно събрание, което се проведе в парк-хотел "Витоша". Касабян остава начело на родната централа за следващите четири години. На сбирката присъстваха представители от 50 от общо 54 клуба от цялата страна.

Володя Златев беше преизбран за изпълнителен директор. Управителният съвет включва 13 души - Пюзант Касабян, Володя Златев, Анета Янева, Васил Иванов-Лучано, Станимир Недев, Орлин Цветанов, Стилян Цанев, Пейо Бойчинов, Слънчезар Цанков, Симеон Симеонов, Пламен Дочевски, Неделчо Кесов и Стефан Христов. Старши треньорът на Петя Неделчева - Орлин Цветанов се завръща в Управителния съвет след отсъствие от един мандат. Лучано пък е председател на Националната комисия по ракетлон.


"Отчетохме много добри резултати, спечелените отличия от Петя Неделчева на сингъл и на двойки жени с Анастасия Руских, отличното представяне на Петя на турнирите от Суперсериите, бронзовия медал на Линда Зечири на европейското първенство, двата медала на Стефани Стоева и Габриела Стоева от световното първенство за девойки. България е сред първите осем страни в Европа по постижения. Трябва да се вземат мерки за бъдещето, да подобрим работата на юношите и девойките, да се подобри работата в мъжката част по отношение на националните състезатели", заяви Касабян.