ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Споразумение за сътрудничество между Академията на МВР и ОСК „Левски“ подписаха ректорът на висшето училище старши комисар доц. д-р Иван Видолов и председателят на клуба Тодор Стефанов.

МВР и ОСК „Левски“ ще си сътрудничат в областта на професионалната подготовка и обучението на студенти и курсанти, както и в областта на спортно-състезателната и тренировъчна дейност, осъществявана в Центъра за бойна подготовка и спорт при АМВР.

„Академията на МВР си сътрудничи с редица институции и университети, но това е първото споразумение, което сключва със спортен клуб. Това е важна и необходима стъпка, защото сред служителите на ЦБПС има изявени спортисти, които се подготвят за национални, европейски и световни първенства и олимпийски игри“, заяви старши комисар доц. д-р Иван Видолов.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„По цял свят активно спортуващите хора със специални умения са гръбнакът на всички силови министерства. Само по себе си обаче високото спортно майсторство не е достатъчно. Необходима е и подкрепа – каквато АМВР дава на изявените спортисти“.

С тези думи Тодор Стефанов изрази своето задоволство от бъдещото сътрудничество и допълни, че е уверен, че децата, които се занимават активно със спорт и са научени на труд и дисциплина, ще направят правилния избор, ако кандидатстват за курсанти в АМВР, където ще получат необходимата подготовка и увереност да се влеят в редиците на Министерството на вътрешните работи.