“Златните момичета” от ансамбъла на Илиана Раева постигнаха нов успех. Българските грации спечелиха златен медал в многобоя на световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в София.
 
Родните гимнастички изиграха силно и двете си съчетания. Те получиха оценка 28,000 за изпълнението си с пет топки, а за съчетанието с три ленти и два обръча получиха най-високата оценка в състезанието – 28,100.
 
Така ансамбълът в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Елена Тодорова, Християна Тодорова, Катрин Велкова и Цветелина Найденова събра обща оценка от 56,100 точки. На второ място се класира Италия с 55,450 точки, а на трето останаха испанките с  54,925 т.
 
Съчетанието с три ленти и два обръча изправи на крака близо 3000 души в зала "Арена Армеец". Българските гимнастички представиха изключително сложни пируети във второто си съчетание и дадоха заявка за олимпийско отличие. Завърналата се 40 дни след претърпяна операция на коляното капитанка на отбора Михаела Маевска се включи отлично в изпълненията.
 
Ансамбълът на Япония изигра съчетанието си с два обръча и три ленти с резервна състезателка, след като при съчетанието с пет топки едно от момичетата получи тежка контузия и беше изнесено извън терена.