Старши треньорът на българския ансамбъл в художествената гимнастика Илиана Раева беше щастлива след златния модел на своите момичета от многобоя на световната купа в София.
 
“Тази титла ми струва страшно много. Много съм горда от това, което показаха момичетата пред родната публика. Най-важното са добрите мнения на специалистите, както и на чудесна публиката”, обяви Илиана Раева.
 
“Такъв ни е спорът. Всички полудяват на съчетанието с ленти и обръчи, на старата музика. А аз твърдя, че композицията на пет топки е изкуство, което още трябва да изработим. Въпрос на вкус и на усещане е”, допълни старши треньорът на ансамбъла.
 
“Гледах рускините, които имат две нови съчетания. Композициите им са силни. Разполагат с много добри и талантливи гимнастички. Очаквам една силна конкуренция и дай, Боже, да устискаме”, добави специалистът.
 
“Тук са олимпийската и световна шампионка. Силвия Митева игра много силно. Не съм я гледала, но нейният треньор ми предаде всичко. Трябва да продължим да работим така и за Олимпиадата да сме в най-добрата форма”, завърши Илиана Раева.