ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Председателят на Парламентарната група на Движението за права и свободи Делян Пеевски се срещна с шампионките от националния отбор на България по шахмат, които спечелиха златен медал от Европейското отборно първенство по шахмaт в Будва (Черна гора). Toва съобщиха от Българската спортна федерация по шахмат.

"Гордея се с вас, за това че с таланта си прославяте родината. Това е огромен успех за България", с тези думи Пеевски се обърна към отбора.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

На срещата присъстваха шампионките Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева и Белослава Кръстева, треньорът на националния отбор Петър Арнаудов, председателят на Българската спортна федерация по шахмат гросмайстор Милен Василев, секретарят на Временната международна комисия за управление на българския шахмат Георги Градев, председателят на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта Небие Кабaк, зам.-председателят на Парламентарната група на ДПС Халил Летифов, депутатката от Кърджали Елван Гюркаш и др.

"Шахматът е новият социален феномен в България. Това е факт, благодарение на успехите на младите, красиви и талантливи българки. Делян Пеевски предложи съдействие и помощ от страна на ДПС за развитие на шахмата в България", написаха още от Българската спортна федерация по шахмат.

"Благодарим за протегната ръка. В този момент такава помощ ни е крайно необходима. Надяваме се нашето ползотворно сътрудничество да доведе до още по-големи успехи на българския шахмат", каза председателят на БСФШ гросмайстор Милен Василев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!