Спортният екип на БЛИЦ пожелава на своите читатели здраве, щастие, успех, любов и пари през новата 2012 година. Нека всички бъдат по-добри и да прощават грешките на околните, да живеят в радост и да преодоляват с лекота всички трудности. Традиционно в последните часове на старата година екипът ни се обръща към родния спорт с пожелания от сърце.

Новата 2012 година е олимпийска, надяваме се делегацията ни да не бъде съставена само от туристи, а и от медалисти. Чакаме злато от Станка Златева и останалите борци. Пожелаваме на “златните момичета” на Илиана Раева наистина да се позлатят и да стъпят на върха в Лондон. Дай Боже повече медали от всички български спортисти на Олимпиадата в английската столица.

Пожелаваме на Борислав Михайлов повече работа, защото напоследък го удря повече на веселби и купони. Дано най-после станем свидетели на спокойна година без искане на оставки през няколко седмици.

Искрени пожелания за новия ни национален селекционер Любослав Пенев. Едва ли ще се стигне пак до духане на супи, защото в случая отборът е пълен качамак. Задмина ни Антигуа и Барбуда, но ако стегне редиците, Любо може и да успее.

На “Левски” пожелаваме да се отърве от ненужните хора и най-после да си стъпи на краката. Тъй като ситуацията на “Герена” все още е тъмна и кървава няма да поднесем отделни пожелания за Батков, Гонзо и треньорския щаб. Много от тях може и да не изкарат новата 2012 година. В клуба обаче със сигурност ще им трябва дрегер, с който да проверяват футболистите си преди полицията. Пак пиянски изцепки през 2011-а, нищо ново под синьото небе.

Пожелаваме на Христо Стоичков треньорски успехи в Литекс. Дано най-сетне се докаже в занаята. И Ице, по-рядко да чуваме онова за мамата или името на бившето пресаташе на Мамелъди Съндаунс – Путко Мафани. Все пак си почетен консул на България в Каталуня.

Екипът ни пожелава здраве и чиста година на ЦСКА. Без допинг, хранителни добавки и тем подобни. Защото края на 2011 година придаде горчив вкус на “червените”. Дано собствениците от “Титан” най-после постигнат целта си, шампионска титла, към която се стремят от няколко години.

На Кирил Домусчиев и Лудогорец пожелаваме още силни мачове като през есента на 2011-а.

На Свилен Нейков пожелаваме повече спортни събития в новата зала “Арена Армеец”, но и с леко намигване ще му подарим един календар. За да гледа кога има състезания в съоръжението, а не федерациите да се хващат за гушите.

Пожелаваме здрав наследник на Валери Божинов и Николета и дано този път футболистът закрепи семейството си и живее дълго с половинката си. Ники Михайлов и Алисия нека последват колегите си – да имат дете, а вратарят да отиде в Милан. Той сам си го поиска.


На Митко Бербатов пожелаваме нова титла и повече мачове за Манчестър Юнайтед. Дано започне новата година, както завърши старата – с дъжд от голове. Току-виж се превърнал пак в основен голмайстор на “червените дяволи”.

На волейболния ни национален отбор пожелаваме да спечели олимпийската квалификация в София, за да отиде в Лондон. А след това и отлично представяне в Световната лига – Радостин Стойчев го заслужава.

Спортният екип на БЛИЦ ви пожелава успешна и щастлива 2012 година.