ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американското издание „Денвър Поуст“ съобщи подробностите относно странното отстраняване на руския хокеист Валери Ничушкин от състава на Колорадо Авъланч преди гостуване срещу Сиатъл Кракен в плейофите на НХЛ.

В стаята на 28-годишното дясно крило е открита мъртвопияна жена. Тя е с руско гражданство, но родом от Украйна. Хора от щаба на „лавината“ са опитали да изведат 28-годишната от хотела на отбора, но тя е била в изключително тежко опиянение и не е могла да ходи без чужда помощ.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Извикани са екипи на спешна помощ и полицията. В един момент жената се посъвзела и нападнала лекарите и полицаите. Тя е откарана в токсикологично отделение. В полицията в Сиатъл обявиха, че срещу нея не се води разследване и няма да бъдат повдигани обвинения.

Преди да бъде публикувана информацията на изданието се предполагаше, че самият Валери Ничушкин е хванат от треньорите на отбора в пияно състояние и затова е отпратен да се върне в Денвър преди мача със Сиатъл. Както е известно, титулярен вратар на Колорадо Авъланч е роденият в Русе Александър Георгиев.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК