Легендарният Христо Стоичков награди победителя Любомир Симеонов, който надделя над канадската легенда Гари Гудридж в кулминационната среща от последния за годината ММА гала-вечер у нас. Това бе дебют за Симеонов, който е бивш гребец, но той се справи изключително лесно срещу 44-годишния Гудридж. Камата бе гост на събитието и изгледа с интерес всички 10 срещи от надпреварата.

untitled1_1.jpg

Безспорно най-атрактивната битка бе между Недялко Караджов и Станой Табаков, също в тежка категория. Бургазлията Караджов демонстрира завидна физическа сила и на няколко пъти успя да се измъкне от хватките на шампиона по самбо, а след това с поредица от тежки удари спечели още в първия рунд.

untitled3.jpg

В категория до 93 килограма вечерта за братята Захариеви премина с различен успех. Първо Емил спечели с изключителна лекота срещу сърбина Боян Бойнович, като успя да го задуши още с първата си атака в мача. Веднага след него брат му Светослав Захариев отстъпи пред пловдивчанина Георги Тодорчев. Босът на ЦСКА Димитър Борисов, който бе сред зрителите, връчи наградата на Тодорчев./БЛИЦ

untitled4.jpg