Манчестър Юнайтед загуби сензационно на 1/4-финалите за "Карлинг Къп" от втородивизионния Кристъл Палас (1:2 след продължения) и това със сигурност няма да остане без последствия, пише таблоидът "Сън" в днешния си брой. След издънката на "Олд Трафорд" Сър Алекс Фъргюсън беше принуден да се извинява на феновете, а следващата му стъпка ще е да се раздели с някои от футболистите, които разочароваха с изявите си в сряда вечер.

Споменават се имената на Димитър Бербатов, Дарън Гибсън, Федерико Македа и Маме Бирам Диуф. Всички те бяха титуляри срещу "орлите".

"Сън" акцентира най-вече върху несигурното бъдеще на българския нападател. Не е случайно, че снимката към материала е именно на Митко, който беше сменен още на полувремето на злополучния за "червените дяволи" мач. Английското издание обаче пропуска да отбележи, че Бербатов се контузи и именно това бе причината Сър Алекс да го извади от игра. Това не е първи случай, в който "Сън" и други издания на Острова бързат да прогонят Митко от "Олд Трафорд". Както е известно, договорът на българския нападател с клуба изтича следващото лято.