Крайната групировка арменски фенове "ФАФ" (First Armenian Front) ще продължава да тормози националния ни тим по футбол. Ултрасите гласят сериозна подкрепа от трибуните утре, а освен подкрепа, те ще търсят и отмъщение.
 
Именно хора на "ФАФ" организираха днес "посрещането" на националите в Ереван. Групировката днес сравни вратарят на нашите Николай Михайлов с популярния и в Армения Васил Троянов Боянов - Азис.
 
Изготвено е и специално видео с кадри от двубоя в София през септември 2012 година. Тогава нашите победиха трудно, а в нервния мач бяха показани 3 червени картона.

 
Под надслов "Ние сме готови за реванш" феновете се надъхват за утрешния сблъсък. От "ФАФ" гласят стройна организация за т.нар. "Южна трибуна", от която се канят да подкрепят тима си през 90-те минути на срещата.
 
В организираното събитие в социалните мрежи ултрасите обясняват, че ще мъстят не само заради несправедливостите на терена, но и за полицейско насилие след мача.
 
"Българският народ ни посрещна добре. Топло и приятелски, но това свърши с началото на мача. След края му пък полицейските палки ни накараха да си обещаем - "Ще превърнем живота им в Ад", пишат от "ФАФ".